Druhá vlna promoakce cashback pro značky Bella a Bella Baby Happy

Publikováno: 7. 6. 2024
Tiskové zprávy

Společnost TZMO Czech Republic s.r.o., známý světový výrobce a dodavatel zdravotnických, hygienických a kosmetických produktů s více jak dvacetiletou tradicí na českém trhu, opět připravila skvělou cashback akci pro všechny maminky, nastávající maminky a milovníky kvalitních a spolehlivých produktů péče o tělo a dámské hygieny.

Od 1. června do 31. července si můžete užívat další vlnu výhodných cashbacků při nákupu oblíbených značek Bella a Bella Baby Happy. Čím více nakoupíte, tím větší částku získáte zpět! Při útratě nad 500 Kč získáte 100 Kč, nad 1000 Kč dokonce 200 Kč a při nákupu přesahujícím 2000 Kč se můžete těšit na cashback ve výši 400 Kč.

Jak na to? Jednoduše nakupte online libovolné kombinace produktů značek Bella a Bella Baby Happy u partnerů akce, jako například Alza.cz, Mall.cz, Rohlik.cz, Lékarna.cz, DrMax.cz a další.

Portfolio produktů Bella zahrnuje širokou škálu dámských hygienických a kosmetických potřeb. Najdete zde ale i hygienické produkty pod značkou Bella Mamma, které jsou určené speciálně pro maminky. Produkty značky Bella Baby Happy nabízí rozmanitou paletu hygienických a kosmetických výrobků pro kojence a batolata od měkkých a savých plenek, přes jemné čistící vlhčené ubrousky až po šetrné emulze do koupel.

Podmínky jsou jednoduché. Na stránce tzmocashback.cz stačí nahrát fotografii účtenky nebo faktury od jednoho z uvedených partnerů, vyplnit zákaznické údaje a odsouhlasit pravidla a podmínky promoakce. Nárok na cashback může uplatnit každý plnoletý zákazník. Úplné znění pravidel promoakce lze najít na adrese: https://bit.ly/tzmopravidla_06-07-2024. Nepromarněte tuto skvělou příležitost a získejte peníze zpět při nákupu svých oblíbených produktů.

Partneři:
Chcipleny.cz
Mall.cz
Rohlik.cz
Lékarna.cz
DrMax.cz
Magistra.cz
Pilulka.cz
Košík.cz
Alza.cz
Kupplenky.cz
Rossmann.cz
Mojelékárna.cz
Healthfactory.cz

Tisková zpráva ve formátu PDF

Další aktuality z kategorie

  • Publikováno: 19. 6. 2024
    Tiskové zprávy
    Naše produkty byly zvoleny nejlepšími novinkami roku 2024

    „Jsme rádi, že spotřebitelé opět ocenili vysokou kvalitu našich produktů. Úspěch ve Volbě spotřebitelů 2024 je pro nás motivací pro další inovace našich výrobků. [...]

  • Publikováno: 21. 5. 2024
    Tiskové zprávy
    Ohlédnutí za Seni Cupem 2024: Fotbalové nadšení bez hranic

    Slunečné počasí dokonale dokreslilo atmosféru turnaje, na kterém se jako už tradičně objevily velké fotbalové legendy a patroni akce Antonín Panenka, Ladislav Vízek a [...]

  • Publikováno: 11. 4. 2024
    Tiskové zprávy
    17. ročník fotbalového turnaje Seni Cup

    Letos se turnaj koná 15. května 2024 na fotbalovém stadionu FC Slovan Havlíčkův Brod a jeho začátek je plánován na 9:30. Zúčastní se ho [...]