Naše produkty byly zvoleny nejlepšími novinkami roku 2024

Publikováno: 19. 6. 2024
Tiskové zprávy

Společnost TZMO Czech Republic s.r.o., přední světový výrobce a dodavatel zdravotnických, hygienických a kosmetických výrobků s více jak sedmdesátiletou tradicí, uspěl v rámci letošního marketingového programu Volba spotřebitelů v kategoriích „Dětské pleny“ s výrobkem Bella Baby Happy Soft & Delicate a „Tělová kosmetika“ s produktovou řadou Eva Natura. Průzkum realizovala renomovaná společnost NIQ a jeho výsledky vyhlásila pořádající společnost Atoz Marketing Services na slavnostním předávání cen 13. června v O2 universum v Praze.

„Jsme rádi, že spotřebitelé opět ocenili vysokou kvalitu našich produktů. Úspěch ve Volbě spotřebitelů 2024 je pro nás motivací pro další inovace našich výrobků. Oceněné dětské plenky Bella Baby Happy Soft & Delicate i produktová řada Eva Natura nacházejí své místo v českých domácnostech, a za to jsme velmi rádi,“ uvedl ředitel prodeje pro spotřebitelský trh Petr Dvořák.

Dětské plenky Bella Baby Happy Soft & Delicate jsou k dispozici v sedmi variantách od velikosti 0 pro novorozence s nízkou porodní váhou do 2 kg až po velikost 6 pro děti s váhou nad 15 kg. Jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů s ohledem na pohodlí dětí i na ekologii, přičemž je při výrobě dbáno na co nejméně odpadu. Plenky se dokonale přizpůsobí tělu dítěte díky možné úpravě velikosti, aby odpovídaly reálné váze. Jsou vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku, neobsahují alergeny, jsou bez parfemace a díky savému jádru se superabsorbentem poskytují pocit sucha a minimalizují vznik nepříjemných opruzenin. Pro pohodlí rodičů jsou všechny velikosti vybaveny indikátorem vlhkosti, který včas upozorní, že je čas na výměnu.

Produktová řada Eva Natura se vyznačuje vysokým obsahem přírodních látek a širokou škálou výrobků vhodných pro vegany. Zákazníci mohou vybírat mezi šetrnými výrobky pro péči o tělo, které obsahují výtažky z bylin a rostlin. Ať už jde o tekutá mýdla, sprchové gely, pěny do koupele, koupelové soli, nebo krémy na ruce a nohy, vždy je jejich složení bohaté na vitamíny a vyživující látky přírodního původu. Krémy navíc obsahují prebiotika. Eva Natura byla vytvořena pro splnění požadavků žen i mužů na přirozenou péči o tělo a získané ocenění ve Volbě spotřebitelů tak dokládá, že tuto misi plní na jedničku.

„Obě ocenění jsme obdrželi díky reálným spotřebitelům, které pořadatel oslovil v rámci průzkumu trhu. Jsme pyšní, že jsme v konkurenci 168 firem uspěli a získali tak možnost užívat na našich výrobcích červené logo se zdviženým palcem,“ dodává Petr Dvořák.

Tisková zpráva ve formátu PDF

Další aktuality z kategorie

  • Publikováno: 7. 6. 2024
    Tiskové zprávy
    Druhá vlna promoakce cashback pro značky Bella a Bella Baby Happy

    Od 1. června do 31. července si můžete užívat další vlnu výhodných cashbacků při nákupu oblíbených značek Bella a Bella Baby Happy. Čím více [...]

  • Publikováno: 21. 5. 2024
    Tiskové zprávy
    Ohlédnutí za Seni Cupem 2024: Fotbalové nadšení bez hranic

    Slunečné počasí dokonale dokreslilo atmosféru turnaje, na kterém se jako už tradičně objevily velké fotbalové legendy a patroni akce Antonín Panenka, Ladislav Vízek a [...]

  • Publikováno: 11. 4. 2024
    Tiskové zprávy
    17. ročník fotbalového turnaje Seni Cup

    Letos se turnaj koná 15. května 2024 na fotbalovém stadionu FC Slovan Havlíčkův Brod a jeho začátek je plánován na 9:30. Zúčastní se ho [...]